Peaky Blinders

· Updated On · Posted On
Peaky Blinders
8.6/5613 votat
Trailer
Bookmark
Followed by 36 members

Peaky Blinders me Titra Shqip

Një epikë e familjes gangstere e vendosur në 1919 në Birmingham, Angli dhe e përqendruar në një bandë që qep brisqe në majat e kapelave të tyre dhe shefin e tyre të egër Tommy Shelby, i cili dëshiron të ngjitet lart në botë.

Gallery Peaky Blinders

Episodet Peaky Blinders

Sezoni 6

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *