Yellowstone

· Updated On · Posted On
Yellowstone
8/705 votat
Bookmark
Followed by 29 members

Yellowstone me Titra Shqip

Ndiqni botën e dhunshme të familjes Dutton, e cila kontrollon fermën më të madhe të afërt në Shtetet e Bashkuara. Të udhëhequr nga patriarku i tyre John Dutton, familja mbron pronën e tyre kundër sulmeve të vazhdueshme nga zhvilluesit e tokës, një rezervat indian dhe Parkun e parë Kombëtar të Amerikës.

Gallery Yellowstone

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *