Seven in Heaven

· Updated On · Posted On
Seven in Heaven
6/72 votat

Seven in Heaven me Titra Shqip

Adoleshentët Jude dhe June futen në një realitet të rrezikshëm alternativ pasi dolën nga një dollap ku ata kishin luajtur “7 në Parajsë”. Jude zbulon se në këtë realitet të ri ai është akuzuar për vrasje, ndërsa June sulmohet ndërsa po shkonte në shtëpi.

Gallery Seven in Heaven

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *