Seven Years in Tibet

· Modifikuar · Postuar
Seven Years in Tibet
7.2/2090 votat

Seven Years in Tibet me Titra Shqip

Alpinisti austriak, Heinrich Harrer udhëton në Himalaje pa familjen e tij për të drejtuar një ekspeditë në vitin 1939. Por kur shpërthen Lufta e Dytë Botërore, arroganti Harrer bie në duart e forcave aleate si rob lufte. Ai arratiset me një të burgosur tjetër dhe shkon në Llaso, Tibet, ku takon Dalai Lamën 14-vjeçare, miqësia e të cilit përfundimisht e transformon pikëpamjen e tij për jetën.

Gallery Seven Years in Tibet

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *