Close

Shottas

· Updated On · Posted On
Shottas
7.5/186 votat

Shottas me Titra Shqip

“Gangsterët” : Bigsi dhe Uejni, dy shokë të rritur duke bërë krime në Xhamajkë, tashmë shkojnë në Majemi, ku duan të kontrollojnë tregun e drogës.

Gallery Shottas

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.