Sibel

· Modifikuar · Postuar
Sibel
6.8/59 votat

Sibel me Titra Shqip

E refuzuar nga fshatarët e tjerë, një grua memece del për gjueti për të gjetur një ujk në pyllin afërt, duke sjellë frikë dhe fantazi në mendjet e grave të fshatit.

Gallery Sibel

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *