Sijjin 2

· Modifikuar · Postuar
Sijjin 2
5.9/30 votat

Sijjin 2 me Titra Shqip

Pasi vdes i biri i një gruaje, më vonë ajo zbulon se nuk ishte koincidencë apo vdekje e thjeshtë, por për shkak të një magjie të zezë që i është bërë asaj dhe familjes.

Gallery Sijjin 2

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *