Silent Hill: Revelation 3D

Silent Hill: Revelation 3D
5.4/1205 votat

Silent Hill: Revelation 3D me Titra Shqip

Kur babai i saj zhduket, Heather Mason tërhiqet në një realitet të çuditshëm dhe tmerrues i cili mban përgjigjet e manktheve që e kanë përndjekur që nga fëmijëria…

Gallery Silent Hill: Revelation 3D

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *