Sing 2

· Updated On · Posted On
Sing 2
7.5/175 votat

Sing 2 me Titra Shqip

Buster dhe kasti i tij i ri tani synojnë të debutojnë një shfaqje të re në Teatrin Crystal Tower në qytetin magjepsës Redshore. Por pa asnjë lidhje, ai dhe këngëtarët e tij duhet të hyjnë fshehurazi në zyrat e Crystal Entertainment, të drejtuar nga manjati i pamëshirshëm i ujqërve, Jimmy Crystal, ku banda parashtron idenë qesharake për të hedhur në shfaqjen e tyre legjendën e lion rock Clay Calloway. Buster duhet të nisë një kërkim për të gjetur Clay-in tashmë të izoluar dhe për ta bindur atë të kthehet në skenë.

Gallery Sing 2

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *