Close

Sinkhole (2021)

· Updated On · Posted On
Sinkhole (2021)
7.5/7 votat

Sinkhole me Titra Shqip

Qytetari mesatar Dong-won dhe familja e tij transferohen në një shtëpi të blerë pas viteve të punës së palodhur. I mbushur me lumturi, ai fton kolegët e tij për një festë për ngrohjen e shtëpisë, por shiu i madh gjatë natës më parë krijon një gropë gjigande, dhe në një minutë të thjeshtë, gëlltit gjithë shtëpinë dhe njerëzit brenda.

Qindra metra poshtë vrimës, Dong-won, fqinji i tij Man-su dhe mysafirët fatkeqë duhet të gjejnë rrugën e tyre. Shiu fillon të bjerë poshtë, duke mbushur vrimën e gropës me ujë, dhe atyre po i mbaron koha.

Gallery Sinkhole (2021)

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.