Sir Alex Ferguson: Never Give In

· Modifikuar · Postuar
Sir Alex Ferguson: Never Give In
7.8/8 votat

Sir Alex Ferguson: Never Give In me Titra Shqip

Një vështrim në jetën dhe legjendën e Sir Alex Ferguson, nga rrënjët e tij të klasës punëtore në Glasgow deri në karrierën e tij si një nga menaxherët më të mëdhenj të futbollit të të gjitha kohërave. Ndërsa shërohej nga një hemorragji traumatike e trurit në vitin 2018, Sir Alex rrëfen hollësisht detaje të gjalla të jetës dhe karrierës së tij për djalin e tij, duke përfshirë qëndrimin e tij legjendar 26-vjeçar si trajner i Manchester United.

Gallery Sir Alex Ferguson: Never Give In

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *