Close

Sky Captain and the World of Tomorrow

· Updated On · Posted On
Sky Captain and the World of Tomorrow
5.8/938 votat

Sky Captain and the World of Tomorrow me Titra Shqip

Në një version të avancuar teknologjikisht të vitit 1939, gazetarja Polli Perkins dhe kapiteni Xhozef Sallivan ndërmarrin një hetim mbi zhdukjen misterioze të disa shkencëtarëve, por sa më shumë të reja dalin në shesh, aq më shumë ndërlikohet mision dhe Polli dhe Xho përfshihen në një aventurë të rrezikshme që mund të ndikojë në jetën e tërë njerëzve në botë.

Gallery Sky Captain and the World of Tomorrow

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.