Close

Solitary

· Updated On · Posted On
Solitary
7.0/0 votat

Solitary me Titra Shqip

‘Solitary’ është një film fantastiko-shkencor për një njeri i cili zgjohet brenda një dhome për të zbuluar se është një i burgosur i dërguar në hapësirë për të formuar koloninë e parë të Tokës, dhe më keq – shoqja e tij e qelisë Alana është e vendosur të shkatërrojë gjithçka.

Gallery Solitary

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.