Close

Solo Brathuke So Better

· Updated On · Posted On
Solo Brathuke So Better
7.2/3 votat

Solo Brathuke So Better me Titra Shqip

Kur një beqar i betuar që ka kaluar rininë e tij duke predikuar kundër martesës dhe dashurisë, ndryshon mendje dhe vendos të martohet, ai detyrohet të përballet me tërë njerëzit që ndiqnin idetë e tij dhe t’i bind për të kundërtën.

Gallery Solo Brathuke So Better

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.