Close

Songbird

· Updated On · Posted On
Songbird
6.2/344 votat

Songbird me Titra Shqip

Në vitin 2024 një pandemi shkatërron botën dhe qytetet e saj. Qendra e saj janë një grusht njerëzish që lundrojnë në pengesat që aktualisht pengojnë shoqërinë: sëmundjet, gjendja ushtarake, karantina.

Gallery Songbird

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.