Close

Soorarai Pottru

· Updated On · Posted On
Soorarai Pottru
8.2/33 votat

Soorarai Pottru me Titra Shqip

Historia emocionuese e një fshatari, i cili pasi trajnohet me forcat ushtarake, tenton të realizojë endrrën e babait të tij, të vetën për të hapur një linjë ajrore me kosto të ulët për t’ua bërë fluturimin të mundur të gjithë njerëzve. Një rrugëtim biznesi, dashurie, guximi dhe mbi të gjithave vendosmërie.

Gallery Soorarai Pottru

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.