Close

Soul

· Updated On · Posted On
Soul
8.2/6862 votat

Soul me Titra Shqip

Një muzikant që ka humbur pasionin për profesionin e tij, pëson një aventurë të çuditshme para një momenti shumë të rëndësishëm në jetën e tij. E vetmja mënyrë për t’iu kthyer jetës normale, është që ai të kuptojë vlerën dhe qëllimin e saj.

Gallery Soul

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.