Close

Soulmates

· Updated On · Posted On
Soulmates
4.5/2 votat

Soulmates me Titra Shqip

Miqtë më të mirë gjatë gjithë jetës, Sam dhe Jess, janë gjithçka për njëri-tjetrin. Por kur Xhesi takon një të pashëm jashtë shtetit, Landon, Semi fillon të frikësohet se do ta lënë mënjanë. Për t’i bërë gjërat më keq, një korporatë masive – që ndodh të jetë punëdhënësi i Landon – po kërcënon mënyrën e jetesës së qytetit të vogël që ata njohin dhe duan në Vermont. Për të shpëtuar motrën e saj dhe për të mbrojtur qytetin, Sam do të bëjë të gjitha ndalesat për të mbajtur marrëdhënien e Jess dhe shoqërinë ogurzi që të mos zhvillohen më tej.

Gallery Soulmates

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.