Close

Space Sweepers

· Updated On · Posted On
Space Sweepers
7.2/637 votat

Space Sweepers me Titra Shqip

Në vitin 2092 ekuipazhi i një anije kozmike që mblidhte mbetje hapësinore gjen një vajzë të vogël që kërkohet nga qeveria dhe nga terroristët.

Gallery Space Sweepers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.