Spider-Man: No Way Home

· Updated On · Posted On
Spider-Man: No Way Home
8.3/9245 votat

Spider-Man: No Way Home me Titra Shqip

Piter Parker është i demaskuar dhe nuk është më në gjendje të ndajë jetën e tij normale nga rreziku i të qenit një super-hero. Kur ai kërkon ndihmë nga Doctor Strange, aksionet bëhen edhe më të rrezikshme, duke e detyruar atë të zbulojë se çfarë do të thotë me të vërtetë të jesh Spider-Man.

Gallery Spider-Man: No Way Home

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *