Close

Spies in Disguise

· Updated On · Posted On
Spies in Disguise
7.7/2005 votat

Spies in Disguise me Titra Shqip

Super spiuni Lance Sterling (Will Smith) dhe shkencëtari Walter Beckett (Tom Holland) janë pothuajse të kundërt. Walteri është i qetë, i lezetshëm dhe i butë. Lance është … e kundërta. Por, kur ngjarjet marrin një kthesë të papritur, kjo duo e pamundur detyrohet të bashkohet për misionin përfundimtar që do të kërkojë një maskim pothuajse të pamundur – duke e shndërruar Lance në pëllumbin e guximshëm, të ashpër, madhështor. Walter dhe Lance papritmas duhet të punojnë si ekip, ose e gjithë bota është në rrezik të madh.

Gallery Spies in Disguise

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *