Spiral

· Modifikuar · Postuar
Spiral
6.4/68 votat

Spiral me Titra Shqip

Një çift i të njëjtit seks lëvizin në një qytet të vogël për të shijuar një jetë më të mirë dhe për të rritur vajzën e tyre me vlera të forta shoqërore. Por kur fqinjët bëjnë një aheng shumë të çuditshëm, asgjë nuk është siç duket në lagjen e tyre piktoreske.

Gallery Spiral

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *