Close

Spontaneous

· Updated On · Posted On
Spontaneous
7.2/262 votat

Spontaneous me Titra Shqip

Historia e egër e dashurisë gjatë rritjes … dhe hedhjes në erë. Kur studentët në shkollën e tyre fillojnë të shpërthejnë (vërtetë), studentët e vitit të fundit Mara dhe Dilan përpiqen të mbijetojnë në një botë ku secili moment mund të jetë i fundit.

Gallery Spontaneous

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.