Close

Spring Breakers

· Updated On · Posted On
Spring Breakers
5.2/3227 votat

Spring Breakers me Titra Shqip

Katër shoqe, në të njëjtin universitet, mezi presin të kalojnë pushimet pranverore në plazhet e Floridës. Problemi është se asnjëra nuk ka para dhe për të realizuar planet, ato kryejnë një grabitje me armë. Por pushimet e ëndërruara nuk zgjasin shumë dhe veprimet e tyre i çojnë në burg.

Gallery Spring Breakers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.