Close

Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring

· Updated On · Posted On
Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring
7.8/719 votat

Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring me Titra Shqip

Ky film zhvillohet në një liqen të izoluar, ku një murg i vjetër jeton në një tempull të vogël lundrues. Mjeshtëri i mençur ka edhe një djalë të ri të cilin e mëson për t’u bërë një murg. Dhe ne shikojmë si stinët dhe vitet kalojnë. Natyrë fantastike dhe qetësi shpirtërore.

Gallery Spring, Summer, Fall, Winter… and Spring

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.