Stardust

· Updated On · Posted On
Stardust
7.3/3091 votat

Stardust me Titra Shqip

Në qytetin e Stormholdit, Tristani i premton Viktorias, dashurisë së tij, një yll nga bota magjike përtej Murit. Por nuk e dinte që aventurat e tij dhe dashuria e tij e vërtetë do të fshiheshin pas atij muri.

Gallery Stardust

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *