Stargate Origins: Catherine

· Updated On · Posted On
Stargate Origins: Catherine
7.0/0 votat

Stargate Origins: Catherine me Titra Shqip

Profesori Paul Langford dhe vajza e tij Katerin janë ende duke u ndeshur me misteret e reliktit antik që zbuluan në shkretëtirën egjiptiane. Duke kërkuar ndihmën e dy ushtarëve, Katerin duhet të shpëtojë Tokën nga një errësirë e paimagjinueshme.

Gallery Stargate Origins: Catherine

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *