Close

Step Brothers

· Updated On · Posted On
Step Brothers
6.5/2340 votat

Step Brothers me Titra Shqip

Brenan dhe Dejl, dy të papunësuar 40 vjeçarë, jetojnë me prindërit e tyre. Ata njihen me njëri-tjetrin pasi prindërit e tyre martohen bashkë. Detyrohen të jetojnë në një dhomë bashkë dhe këtu nis miqësia e tyre.

Gallery Step Brothers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.