Close

Step Up Revolution

· Updated On · Posted On
Step Up Revolution
6.9/1738 votat

Step Up Revolution me Titra Shqip

Në Step Up 4, Emili, vajza e një biznesmeni të pasur, mbërrin në Majami me ëndrrën për t’u bërë një balerinë profesionste. Ajo takohet dhe bie në dashuri me Shonin, lideri i një grupi kërcimi rruge. Grupi i quajtur MOB, është duke u përgatitur për një sfidë të madhe, që shpresojnë për të fituar një sponsor. Por i ati i Emili, kërcënon të shkatërrojë lagjen e grupit për të ndërtuar një kompleks turistik. Tani, dy të rinjtë dhe grupi, duhet të përshtasin lëvizjet e ttyre për të protestuar dhe duke rrezikuar ëndrrat e tyre për një qëllim më madhor.

Gallery Step Up Revolution

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.