Stuck Apart

Stuck Apart
6.1/25 votat

Stuck Apart me Titra Shqip

Historia e Azizit që vuan nga kriza ekzistenciale në kërkim të rinisë. Ai nuk është i lumtur me punën dhe jetën e tij private që është rrënuar nga motra e tij që jeton prej disa kohësh me familjen e saj në një shtëpi me të.

Gallery Stuck Apart

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *