Sultan

· Modifikuar · Postuar
Sultan
7/150 votat

Sultan me Titra Shqip

Një film aksion, dramë dhe romancë, i bazuar në jetën e një mundësi dhe praktikuesi artesh marciale Sultan Ali Khan, dhe arenës tradicionale ku ai merr pjesë, Haryana.

Gallery Sultan

,

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *