Sword of Destiny

· Modifikuar · Postuar
Sword of Destiny
7.0/0 votat

Sword of Destiny me Titra Shqip

Meng Yang, djali i mjeshtrit të shpatave përballet i vetëm me rreziqet e vendit të tij dhe pasi rritet, vendos të marrë hak për babanë e tij. Babai i tij i lë një shpatë, e cila edhe pse e vjetër, ka shumë vlerë. Meng Yang duhet të shoqërojë Princin drejt Pallatit mbretëror për të marrë fronin. Gjatë rrugës, ata hasin shumë pengesa.

Gallery Sword of Destiny

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *