Close

T-34

· Updated On · Posted On
T-34
7/605 votat

T-34 me Titra Shqip

Më 1944 një grup i guximshëm me ushtarë rus arritën të shpëtojnë nga robëria e gjermanëve me një tank gjysmë të shkatërruar T-34, ikonë e rusëve. Ajo ishte koha e betejave legjendare, dashurisë së pathyeshme dhe mrekullive të mëdha.

Gallery T-34

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.