Close

Taish

· Updated On · Posted On
Taish
6.6/7 votat

Taish me Titra Shqip

Rohani dhe Sani janë miq të mirë fëmijërie. Sani shkon për të marrë pjesë në dasmën e vëllait të vogël të Rohanit, në Mbretërinë e Bashkuar. Djemtë e shikojnë këtë si një mundësi për tu takuar dhe argëtuar së bashku për një javë.

Gallery Taish

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.