Close

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

· Updated On · Posted On
Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby
6.4/1143 votat

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby me Titra Shqip

Shoferi numër një i garave NASCAR, Riki Bobi, qëndron gjithmonë në majë, falë një pakti që ka bërë me shokun e tij më të mirë, dhe njëkohësisht koleg në skuadër, Kal Nauton I riu. Por kur një shofer i Formula 1, francez, kryeson tashmë në këto gara, talenti dhe përkushtimi i Riki Bobit vihen në provë.

Gallery Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.