Close

Tatanka

· Updated On · Posted On
Tatanka
5.5/12 votat

Tatanka me Titra Shqip

Dy miq fëmijërie ndjekin fate të ndryshme: njëri i bashkohet camorra-s dhe bëhet mafioz i respektuar, kurse tjetri lë botën e krimit për t’iu përkushtuar tërësisht boksit.

Gallery Tatanka

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.