Tenet

· Updated On · Posted On
Tenet
7.3/5962 votat

Tenet me Titra Shqip

Të armatosur me vetëm një fjalë, Princip, dhe duke luftuar për mbijetesën e të gjithë botës, një protagonist udhëton mes një bote të errët të spiunazhit ndërkombëtat në një mision që do të zbulojë diçka përtej kohës reale.

Gallery Tenet

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *