The 355

· Updated On · Posted On
The 355
6.4/92 votat

The 355 me Titra Shqip

Një grup agjentesh femra nga agjencitë qeveritare amerikane, britanike, kineze, kolumbiane dhe gjermane janë mbledhur së bashku për të provuar të ndalojnë një organizatë nga blerja e një arme vdekjeprurëse për ta çuar botën në kaos.

Gallery The 355

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *