Close

The 8th Night

· Updated On · Posted On
The 8th Night
6.4/44 votat

The 8th Night me Titra Shqip

Me lutje në njërën anë dhe një sëpatë në tjetrën, një murg gjuan një shpirt mijëravjeçar që pushton njerëzit dhe po sjell ferrin në Tokë.

Gallery The 8th Night

,

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.