Close

The Adventures of Tintin

· Updated On · Posted On
The Adventures of Tintin
6.8/4299 votat

The Adventures of Tintin me Titra Shqip

Tintin mëson një informacion të vlefshëm që e çon atë në një thesar të varrosur, që u përkiste paraardhësve të mikut të tij më të mirë, kapitenit Chantok. Të dy, së bashku si dhe me katërkëmbshin Milo, mikun e pandashëm të Tintinit, nisen për aventurën e tyre, ndërsa pas tyre vihen dy detektivë (Simon Pegg) dhe (Nick Frost).

Gallery The Adventures of Tintin

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.