Close

The Age of Shadows

· Updated On · Posted On
The Age of Shadows
7.3/224 votat

The Age of Shadows me Titra Shqip

Vendosur në fund të viteve 1920, “Koha e Hijeve” ndjek lojën macja dhe miu që shpaloset në mes të një grupi luftëtarësh të rezistencës duke u përpjekur për të sjellë eksploziv nga Shangai për të shkatërruar objektet kryesore japoneze në Seul, dhe agjentët japonez duke u përpjekur për ti ndaluar ata. Një oficer i talentuar i policisë japoneze, i cili ishte më parë në lëvizjen për pavarësi ,është midis një dileme mes kërkesave të realitetit të tij dhe instiktit për të mbështetur një kauzë të madhe.

Gallery The Age of Shadows

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.