Close

The Beast

· Updated On · Posted On
The Beast
6.3/213 votat

The Beast me Titra Shqip

Leonida Riva është një veteran i zymtë, i vetmuar i luftës, dikur Kapiten i forcave speciale të Ushtrisë. Jeta dhe puna e kanë larguar Rivan nga familja e tij. Djali i tij i madh, Matia, nuk e ka falur kurrë ndërsa vajza e tij, Teresa, e do atë pa kushte. Sidoqoftë, një ngjarje tragjike do ta detyrojë Leonidën të shndërrohet në diçka që ai mendonte se e kishte varrosur prej kohësh në të kaluarën.

Gallery The Beast

,

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.