Close

The Big Lebowski

· Updated On · Posted On
The Big Lebowski
7.9/8536 votat

The Big Lebowski me Titra Shqip

Konsideruar si një nga filmat më të mirë komedi. Xhefri “Djaloshi” Lebovski ngatërrohet për një Xhefri Lebovski tjetër, i cili është një milioner. Ai kërkon kompensim për tapetin e tij të prishur dhe duke bërë këtë gjë ai ngatërrohet në një gjë më të madhe së bashku me shokët e tij.

Gallery The Big Lebowski

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.