The Black Phone

· Updated On · Posted On
The Black Phone
7.5/387 votat

The Black Phone me Titra Shqip

Finney Shaw, një djalë i turpshëm, por i zgjuar 13-vjeçar, rrëmbehet nga një vrasës sadist dhe bllokohet në një bodrum të papërshkueshëm nga zëri, ku të bërtiturit nuk ka shumë dobi. Kur një telefon i shkëputur në mur fillon të ziejë, Finney zbulon se ai mund të dëgjojë zërat e viktimave të mëparshme të vrasësit. Dhe ata janë të vendosur të sigurohen që ajo që u ndodhi të mos i ndodhë Finney-t.

Gallery The Black Phone

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *