The Blues Brothers

The Blues Brothers
7.7/3124 votat

The Blues Brothers me Titra Shqip

Jake Blues, i sapodalë nga burgu, vendos të rikthejë bandën e tij të vjetër për të shpëtuar shtëpinë katolike ku ai dhe vëllai i tij Elwood u rritën.

Gallery The Blues Brothers

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *