Close

The Cable Guy

· Updated On · Posted On
The Cable Guy
5.9/1697 votat

The Cable Guy me Titra Shqip

Një teknik kabllori i vetmuar dhe me probleme mendore, i rritur me televizionin donte të zinte një mik të ri, por shënjestra e tij, një dizajner e refuzon dhe përfundon keq.

Gallery The Cable Guy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.