The Change-Up

· Updated On · Posted On
The Change-Up
6.1/2081 votat

The Change-Up me Titra Shqip

Dave është një njeri i martuar me dy fëmijë dhe ka një grua të dashur, dhe Mitch është një njeri i vetëm, i cili është në fillimet e jetës së tij seksuale. Një natë fatale, ndërsa Mitch dhe Dave po urinoni në një shatervan, godet rrufeja dhe ata nderrojne trupat.

Gallery The Change-Up

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *