The Conjuring 2

· Modifikuar · Postuar
The Conjuring 2
7.3/6192 votat

The Conjuring 2 me Titra Shqip

Loren dhe Ed Uarren udhëtojnë për në Londrën veriore, për të ndihmuar një mama beqare në rritjen e katër fëmijëve në një shtëpi që torturohet nga shpirta keqdashës. Këshillohet të mos shikohet nën moshën 16 vjeç

Gallery The Conjuring 2

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *