The Contractor

· Updated On · Posted On
The Contractor
5.9/10 votat

The Contractor me Titra Shqip

Pasi shkarkohet në mënyrë të pavullnetshme nga Forcat Speciale të SHBA, James Harper vendos të mbështesë familjen e tij duke u bashkuar me një organizatë private kontraktuese së bashku me mikun e tij më të mirë dhe nën komandën e një kolegu veteran. Jashtë shtetit në një mision të fshehtë, Harper duhet t’u shmanget atyre që përpiqen ta vrasin atë ndërsa kthehet në shtëpi.

Gallery The Contractor

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *