Close

The Courier

· Updated On · Posted On
The Courier
7.1/360 votat

The Courier me Titra Shqip

Një spiun britanik gjatë Luftës së Ftohtë midis SHBA-ve dhe Rusisë mundohet të ndalojë konfliktin midis tyre për armët bërthamore të pozicionuara në Kubë.

Gallery The Courier

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.